uit Impe (Lede)

Foodtruck & koeltogen

Tot wel zeven smaken

IJs in een koeltoog op uw feest

Heeft u binnenkort een evenement gepland en wil u er ijs aan uw gasten serveren? Dan is een koeltoog (oftewel minivitrine) van Lotte’s Homemade Ice Cream een goede oplossing.

De kleine koeltoog bevat drie keer vijf liter ijs naar keuze en plaatst u best op een tafeltje. Liselotte komt de koeltoog leveren en ophalen, inclusief de gebruikte hoorntjes, potjes en lepeltjes. Gelieve de ijsbakken schoon te maken vooraleer ze langskomt.

Ijs als dessert op uw feest bedrijfsfeest foodtruck wafels pannekoeken ijscreme toppings fruit aanvraag 2
Ijs als dessert op uw feest bedrijfsfeest foodtruck wafels pannekoeken ijscreme toppings fruit aanvraag 1

Een unieke smaakervaring beleven?

Een foodtruck met ijs huren? Dat kan hier!

Als u meer dan 60 personen ontvangt (bv. op een bedrijfsfeest), kan u een heuse foodtruck huren tegen een forfaitair bedrag van € 100,00. In die standaardformule betaalt u € 2,00 per geschepte bol ijs.

Eén uur bediening, ijssnoepbekertjes en hoorntjes zitten eveneens in dat tarief vervat. Transport is trouwens geheel kosteloos binnen een straal van 15 km rond Impe (Lede).

Uiteraard kan die standaardformule altijd aangepast worden. Denk aan:

Via de webshop kan u de kalender raadplegen en de beschikbare momenten controleren. Stuur Liselotte uw gegevens en voorkeuren door en ze behandelt uw aanvraag zo snel mogelijk. U kan haar ook steeds een bericht sturen voor meer informatie over prijzen.

Van Liselottes smaakvolle ijs(taarten) proeven?

Bestel uw portie in de webshop!