uit Impe (Lede)

IJs & ander lekkers

klassiek suikerarm lactosevrij pasteuriseert geen eieren vanille ijs frisco
Tal van smaken

Klassiek, suikerarm & lactosevrij ijs

Het ijs van Lotte’s Homemade Ice Cream is steeds heerlijk smeuïg en romig. Doordat Liselotte haar ijs pasteuriseert en voor de bereiding geen eieren gebruikt, kan iedereen er naar hartenlust van smullen. Zelfs zwangere vrouwen kunnen er probleemloos van eten.

Van klassieke bolletjes vanille-ijs en ijs op een stokje (frisco’s) tot oogverblindende huwelijksijstaarten en ijslammetjes, Liselotte bereidt ze allemaal met veel liefde in haar atelier. Onderstaande smaken zitten standaard in het gamma:

Banaan
Aardbei
Chocolade
Vanille
Stracciatella
Speculoos
Cookies
Hazelnoot
Pistache
Mokka
Passievrucht
Limoncello

Speciale smaken wisselen elkaar af, afhankelijk van het seizoen. Het vanille– en chocolade-ijs zijn trouwens in suikerarme versies verkrijgbaar. Ook lactosevrije varianten staan bij Liselotte op de kaart.

Vergezeld van een kopje koffie

Pannenkoeken & wafels

Lotte’s Homemade Ice Cream is niet alleen een echte aanrader voor ijs, maar evengoed voor andere zoetigheden. Denk daarbij aan pannenkoeken, wafels, verwenborden en freak shakes.

Met een lekker kopje koffie of thee maakt u uw dessert helemaal af! Houd Liselottes Facebookpagina geregeld in de gaten om haar nieuwste creaties en suggesties te ontdekken.

pannekoeken wafels zoetigheden koffie en thee

Van Liselottes smaakvolle ijs(taarten) proeven?

Bestel uw portie in de webshop!