uit Impe (Lede)

IJstaarten op maat

shutterstock 1406156357 min
Verjaardagen, communies & jubilea

Een ijstaart voor elke gelegenheid

Of u nu op zoek bent naar een gepersonaliseerde verjaardagstaart of een kleurrijke taart voor een communiefeest wil bestellen, Liselotte maakt uw ijsgebak volledig op maat. Ze zit graag met u samen om uw voorkeuren te bespreken.

Daarbij noteert ze het aantal personen, de smaken, de vorm en de versiering. Nadien gaat ze in haar atelier aan de slag om van uw taart een ware blikvanger te maken.

Met slagroom, meringue, ganache of rolfondant

Afwerking naar keuze

Enerzijds kan u voor een ijstaart met slagroom, meringue of ganache kiezen. Die kost € 4,50 per persoon. Anderzijds kan Liselotte uw ijstaart met rolfondant (suikerpasta) afwerken. De prijs daarvoor bedraagt € 5,00 per persoon.

Gelieve uw bestelling twee weken op voorhand door te geven, zodat Liselotte uw taart goed kan voorbereiden. Met een ijstaart van Lotte’s Homemade Ice Cream serveert u een verrukkelijk dessert aan uw gasten en wordt uw feest gegarandeerd een succes!

shutterstock 577798987
webshop smakelijkste ijs huwelijksfeesten
kerstmis geboortes pasen ijsstaarten
payconiq icon
Bestellen in slechts enkele klikken

Koop uw ijstaart online

Het smakelijkste ijs aankopen zonder dat u daarvoor uw huis hoeft te verlaten? Dat kan bij Lotte’s Homemade Ice Cream. In de webshop vindt u een indrukwekkend aanbod aan ijstaarten voor allerlei gelegenheden. Zo is er bijvoorbeeld lekkers voor Kerstmis, Pasen of voor huwelijksfeesten

Gelieve uw bestelling minstens tien dagen op voorhand door te geven. Liselotte maakt die dan spoedig voor u klaar. Als u uw bestelling in de winkel komt ophalen, kan u met cash of via Payconiq betalen. Afhalen kan op vrijdag, zaterdag en zondag, telkens van 14.00 uur tot 18.00 uur. Navigeer hieronder naar de gewenste categorie en begin alvast te watertanden!

Van Liselottes smaakvolle ijs(taarten) proeven?

Bestel uw portie in de webshop!